Hem / Gör skillnad med oss!

Gör skillnad med oss!

Forma framtidens köttproduktion i världsklass!

Vill du vara en banbrytare inom köttproduktion och vara med och utveckla världens bästa kött? Då är Svenska Köttföretagen AB platsen för dig! Vi söker en entusiastisk och kompetent individ som vill göra skillnad och forma branschen tillsammans med oss.

Kort om din blivande roll:

Du kommer att vara ansvarig för inköp av köttprover, provberedning, utveckling och underhåll av DNA-arkivet samt presentation av trender och avvikelser baserat på insamlad data. Du kommer också att ingå i ett verifieringsråd tillsammans med Kött- och Charkuteriföretagen där representanter från livsmedelshandeln deltar. Dessutom innebär tjänsten ansvar för verksamhetsplanering, budgetarbete samt resultatuppföljning.

En anställd berättar:

”Min tjänst är spännande eftersom ingen dag är den andra lik. Frihet under ansvar är nyckeln här och det finns gott om utrymme för att testa nya idéer eftersom företaget uppmuntrar innovativa lösningar och kreativitet.”

Om dig:

Vi letar efter en individ med erfarenhet inom livsmedelsbranschen, gärna inom svensk grisproduktion. En akademisk bakgrund inom lantbruk eller livsmedel är meriterande. Din noggrannhet, positiva inställning och engagemang för utveckling är viktiga egenskaper för att lyckas hos oss.

Vi erbjuder:
  • Möjlighet att vara en pionjär och forma framtiden för svensk köttproduktion.
  • Flexibilitet och balans mellan arbete och privatliv med korta beslutsvägar och möjlighet till distansarbete.
  • En varierad arbetsmiljö som uppmuntrar innovativa lösningar och kreativitet.
  • Gemenskap och stöttning från ett dedikerat team.
  • Möjlighet att delta i utvecklingsprojekt som stärker svensk konkurrenskraft inom köttproduktionen.

 

“Alla tjänstemännen i företaget träffas tre gånger om året och min grupp träffas två gånger med övernattning och där vi firar våra framgångar under året. På kontoret i Skövde har vi gemensam frukost minst en gång i månaden.”

Kom och gör skillnad med oss! Ansök senast den 21 april 2024 genom att skicka din ansökan till ida.andersson@kottforetagen.se.

“Vill man ha ett självständigt jobb där man kan styra över sin tid och arbete så ska man jobba hos oss. Vi jobbar också med livsmedelsförsörjning vilket blir allt mer viktigt i den värld vi lever.”

Välkommen till Svenska Köttföretagen AB – där din potential formar framtiden!

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Hans Agné

VD

Telefon : 010–130 89 01

Ulrika Åkesson

Chef AO Bransch

Telefon : 010–130 89 07