Hem / Brinner du för svenskt kött och söker nya utmaningar?

Brinner du för svenskt kött och söker nya utmaningar?

Svenska Köttföretagen är ett bransch- och utvecklingsbolag som ägs av de största slakterierna i Sverige. Vår roll är att öka lönsamheten för våra kunder och ägare genom att leverera semin, livdjur och branschutveckling i världsklass på ett effektivt sätt. Vi arbetar med djurslagen gris, nöt och lamm med fokus på hållbarhets- och djuromsorgsfrågor samt ökad lönsamhet i hela värdekedjan.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som ansvarig för Svenska Köttföretagens ursprungsverfiering av svenskmärkt griskött. Vi kommer att arbeta med en ny metod för att säkerställa att svenskmärkta grisköttsprodukter verkligen kommer från Sverige.

Uppdraget innebär ansvar för inköp av köttprover, provberedning, hantering av databas och förmedling av provsvar. Utveckla och driva Svenska Köttföretagens kontakter med dagligvaruhandel och andra aktörer i branschen samt hantera myndighetskontakter. Du är också ansvarig för verksamhetsplanering, budgetarbete och resultatuppföljning.

Vi söker dig som har kunskap om livsmedelsbranschen och/eller specifika förutsättningar för svensk köttproduktion. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom lantbruk, livsmedel eller biologi. Tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelskedjan för griskött- är meriterande.

Du är driven, noggrann och har en hög intrigitet. Du gillar att samarbeta och räds inte samtal som kan uppfattas som utmanande. Det är meriterande om du har ett kontaktnät inom livsmedelsbranschen. Uppdraget kräver B-körkort och tillgång till bil.

Tjänsten är 100 % och tillsvidare. Du kommer att ersätta en medarbetare som går i pension. Vårt huvudkontor är i Skövde men placeringsort kan diskuteras.

Vid frågor vänligen kontakta Theres Strand, 0703-854510 eller theres.strand@kottforetagen.se

Välkommen med din ansökan till ida.andersson@kottforetagen.se

Sista ansökningsdag 2023-05-19